Ճանաչենք դաշտերի ուտելի կանաչիները

Կանանչիները շատ օգտակար են մարդու համար։Կանանչիների մեջ կան շատ օգտակար վիտամիներ որոնք մարդուն օգուտ են տալիս։ Կանանչիները լինում են երկու ձևի առաջին ձևը ուտում են եփած տեսակով և պատրաստում դրանցով տարբեր հայկական ճաշատեսակներ միյուսը առանձ եփելու։Նաև կանանչիները կարելի է թթու դնել։

kanachineri-tesakner-7.jpg

Օրինակ

Ռեհան

kanachineri-tesakner-1.jpg

Մաղադանոս

kanachineri-tesakner-2.jpg

Ուրց

kanachineri-tesakner-3.jpg

Ծիտրոն

kanachineri-tesakner-4.jpg

Եղեսպակ

kanachineri-tesakner-5.jpg

Անանուխ

kanachineri-tesakner-6.jpg

Սամիթ

kanachineri-tesakner-9.jpg

Եփելու կանանչիներ

Սպանախ

14_48_19_671_Spinach_Perpetual_Medium_.jpgՊատրաստեք ընկույզով սպանախ

 

Թելուկ

Без названия (1).jpgБез названия (3).jpg

Ավելուկ

Без названия.jpgaveluk chor.jpg

1423081570-8853.png

Շուշան

shushan-ttu.jpg          shushan.jpg

 

 

Թողնել մեկնաբանություն